زمان جاری : یکشنبه 04 مهر 1400 - 4:22 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم




تابلو اعلانات
elanat

ارسال پاسخ
تعداد بازدید 304
نویسنده پیام
mohmmid آفلاین


ارسال‌ها : 9
عضویت: 14 /4 /1394
تشکرها : 5

عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
با سلام من می خوام وقتی که بازدید کننده به وبلاگم میاد عرض وبلاگ اندازه ی عرض وسیله ای که باهاش اومده توی وبلاگ شه.
یعنی اگه با مبایل اومده سایز کم شه و اندازه اون شه و اگه با لپ تاپ اومده یا با تبلت و یا با هر چیزی کامل مثل صفحه ی مانیتورش شه.
اگه لطف کنین کدشو بزارین. ( می دونم یکم زمان می بره تا با css اندازه هارو داد) بگین خیلی ممنون میشم

جمعه 19 تیر 1394 - 16:00
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
mypanahgah آفلاین



ارسال‌ها : 1179
عضویت: 16 /5 /1391
تشکرها : 534
تشکر شده : 1713
پاسخ : 1 RE عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
منظور شما اینکه قالبتون ریسپانسیو بشه.
برای این کار میتونید از قالب های ریسپانسیو آماده داخل پنل رزبلاگ استفاده کنید
همچنین اگر میخواین استایل قالب خودتون رو ریسپانسیو کنید باید بدین براتون ریسپانسیوش کنن . اگر یه توضیح کوتاه و ساده در مورد عملکردش بخوام بدم
مثلا در این کد

کد:

@media screen and (max-width: 600px) {
.mataleb {
widh: 100%;
}
.footer {
display: none;



دستور دادیم کاربری که با رزولوشن 600 وارد میشه بلوک مطالب 100% براش نمایش داده باشه اما فوتر براش مخفی باشه
یکم پیچیدس اگر به css مسلط نیستین از کس دیگه ای بخواین با هزینه براتون ریسپانسیو کنن

ممنون


جمعه 19 تیر 1394 - 16:15
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از mypanahgah به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: mhadides /
mohmmid آفلاین



ارسال‌ها : 9
عضویت: 14 /4 /1394
تشکرها : 5

پاسخ : 2 RE عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
میشه یه توضیح درباره ریسپانسو کردن بدین. فقط باید کد هارو بین هد قرار داد و بعد ریسپانسیو میشه؟ و یا باید کار های دیگه ای رو هم در کنارش انجام داد.
کد بالا رو بین head قرار بدم یا html? یا داخل تگ style?
این جور که شما گفتین جز کپی کردن و پیست در داخل قالب باید کار های دیگه هم کرد lol

جمعه 19 تیر 1394 - 17:40
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
envanto آفلاین



ارسال‌ها : 2142
عضویت: 16 /7 /1391
محل زندگی: شیراز
سن: 25
تشکرها : 70
تشکر شده : 1794
پاسخ : 3 RE عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
قالب باید استاندارد طراحی یا ترجمه شده باشه طوری کهبا هر مرورگری
یا هر صفحه نمایشی داخل میای باهاش سینک و ست باشه

و البته اینو بگم که بطور معمول قالب های طراحی شده بدست مبارک بچه های رز اکثرا خرابا
ولی
ترجمه شده هاش رو پیشنهاد نمیکنم چون اینام اشکال دارن
خلاصه قید وبلاگ داریو وب روبزن خخخ

ولی قالب های تو پنل رو میتونی استفاده کنی چون اینطور که بنظر میاد
تاکیید میکنم من امتحان نکردم!!!
اونا سالما :(

امضای کاربر :
P E N D A R
جمعه 19 تیر 1394 - 17:47
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
20-abzar آفلاین



ارسال‌ها : 1141
عضویت: 22 /8 /1393
محل زندگی: gorgan
سن: 23
شناسه یاهو: تلگرام @seyed_admin
تشکرها : 203
تشکر شده : 243
پاسخ : 4 RE عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
نقل قول از mohmmid
میشه یه توضیح درباره ریسپانسو کردن بدین. فقط باید کد هارو بین هد قرار داد و بعد ریسپانسیو میشه؟ و یا باید کار های دیگه ای رو هم در کنارش انجام داد.
کد بالا رو بین head قرار بدم یا html? یا داخل تگ style?
این جور که شما گفتین جز کپی کردن و پیست در داخل قالب باید کار های دیگه هم کرد lol

ببین عزیز
باید بگی مثلا قسمت پستات وقتی صفحه به فلان اندازه رسید قسمت پست ها کوچیک بشه
و پست ها چطوری کوچیک میشن؟؟
وقتی یک دیو میدی مثلا :

مثلا این دیو برای پست هست
برای واکنش گرا کردن اون استایل هایی که برای پست هستو میدی میگی اگ صفحه این اندازه بود به این تبدیل بشه

من خودم کامل نمیدونم
حالا اینایی ک گفتم فک کنم همینا باشه
باید سی اس اس بلد باشی دیگ همه چی حله
ساده هست...

امضای کاربر :
....بیست ابزار....



عاشقانه


. ⇢⇣⇠ اِی روزِگــــــار ⇢⇣⇠


یِکیـــو خوشگِــــل کَــردی●


یِکیـــو پــولـــــدار کَــردی●


یِکیـــو مَشهــــــور کَــردی ●


دَمِــت گَــــرم ➽


مــا رو ↜فَقَــــط↝ کَــــردے♚☞
جمعه 19 تیر 1394 - 17:51
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از 20-abzar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: mohmmid /
20-abzar آفلاین



ارسال‌ها : 1141
عضویت: 22 /8 /1393
محل زندگی: gorgan
سن: 23
شناسه یاهو: تلگرام @seyed_admin
تشکرها : 203
تشکر شده : 243
پاسخ : 5 RE عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
نقل قول از envanto
قالب باید استاندارد طراحی یا ترجمه شده باشه طوری کهبا هر مرورگری
یا هر صفحه نمایشی داخل میای باهاش سینک و ست باشه

و البته اینو بگم که بطور معمول قالب های طراحی شده بدست مبارک بچه های رز اکثرا خرابا
ولی
ترجمه شده هاش رو پیشنهاد نمیکنم چون اینام اشکال دارن
خلاصه قید وبلاگ داریو وب روبزن خخخ

ولی قالب های تو پنل رو میتونی استفاده کنی چون اینطور که بنظر میاد
تاکیید میکنم من امتحان نکردم!!!
اونا سالما :(
خراب نیس
اکثرا قالب هایی که طراحی میشه به سلیقه خود طراحا هست و خب هر کسی یک سلیقه داره
طراحی میکنن ولی دلنشین نیس خب هر قالبی که ادم میگیره باید ویرایش کنه
یا اینکه اختصاصی پول از جیب مبارکت بدی یه چیز توپ بگیری

مفتی طراحی کدنویسی میشه بعد حرف هم میزنید؟؟
عجبا ادمایی....

امضای کاربر :
....بیست ابزار....



عاشقانه


. ⇢⇣⇠ اِی روزِگــــــار ⇢⇣⇠


یِکیـــو خوشگِــــل کَــردی●


یِکیـــو پــولـــــدار کَــردی●


یِکیـــو مَشهــــــور کَــردی ●


دَمِــت گَــــرم ➽


مــا رو ↜فَقَــــط↝ کَــــردے♚☞
جمعه 19 تیر 1394 - 17:56
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از 20-abzar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: mohmmid /
mohmmid آفلاین



ارسال‌ها : 9
عضویت: 14 /4 /1394
تشکرها : 5

پاسخ : 6 RE عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
خوب برای این کار که شما گفتی برای همه ی پست ها باید به طور جداگانه div نوشت که بگه مثلا با فلان ریزولیشن ست شه؟
یعنی باید برای همشون همین کار رو کرد؟ اگه منظورتون اینه خوب خیلی طول میکشه و اگه منظوره دیگه ای دارین و من نفهمیدم لطفا بگین
چون من اینقدر حال ندارم واسه همشون div بنویسم و اگه راه در رویی هست که ساده باشه و بگین ممنون میشم
و من قالب رو خودم دست کردم و الان کلی باگ و ارور توشه و فکر کنم این مشکل باعث میشه کسایی که با مبایل میان سایت به هم ریخته به نظر بیاد

جمعه 19 تیر 1394 - 18:15
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
20-abzar آفلاین



ارسال‌ها : 1141
عضویت: 22 /8 /1393
محل زندگی: gorgan
سن: 23
شناسه یاهو: تلگرام @seyed_admin
تشکرها : 203
تشکر شده : 243
پاسخ : 7 RE عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
نقل قول از mohmmid
خوب برای این کار که شما گفتی برای همه ی پست ها باید به طور جداگانه div نوشت که بگه مثلا با فلان ریزولیشن ست شه؟
یعنی باید برای همشون همین کار رو کرد؟ اگه منظورتون اینه خوب خیلی طول میکشه و اگه منظوره دیگه ای دارین و من نفهمیدم لطفا بگین
چون من اینقدر حال ندارم واسه همشون div بنویسم و اگه راه در رویی هست که ساده باشه و بگین ممنون میشم
و من قالب رو خودم دست کردم و الان کلی باگ و ارور توشه و فکر کنم این مشکل باعث میشه کسایی که با مبایل میان سایت به هم ریخته به نظر بیاد

عزیز برای همه پست ها چیه
کد پست ها یک دیو داره ( بستگی داره شاید دو تا داشته باشه) خب به اون دیو یک دستور واکنش مینویسی وقتی نوشتی یعنی همه پست ها چه این صفحه چ اون صفحه چه ادامه مطلب چه صفحه اصلی



چون من اینقدر حال ندارم واسه همشون div بنویسم و اگه راه در رویی هست که ساده باشه و بگین ممنون میشم

عزیز هر چیزی که بلد باشی برات راحت و ساده هست مثلا کدنویسی یا سی اس اس
بعدشم قرار نیست واسه همه دیو بنویسی اصلا یک قالب اماده رو بگیر قسمت پستش ببین یک دیو داره و اون یک دیو رو دستور سی اس اس واکنش گرایی مینویسی
همین ب همین راحتی
یک قالب اگه اگه بخوای کاملا کاملا واکنش بشه با چندتا دستور خیلی هم واکنش گرا میشه





و من قالب رو خودم دست کردم و الان کلی باگ و ارور توشه و فکر کنم این مشکل
باعث میشه کسایی که با مبایل میان سایت به هم ریخته به نظر بیاد



اگه بهم ریخته هست که مشکل در کد یا سی اس اس هست و اگه فقط با گوشی خراب میشه همون باید واکنش گرا بشه
الان بیشترین بازدید ها از گوشی های هوشمند هست پس بهتره قالب رو واکنش گرا کرد

با تشکر

امضای کاربر :
....بیست ابزار....



عاشقانه


. ⇢⇣⇠ اِی روزِگــــــار ⇢⇣⇠


یِکیـــو خوشگِــــل کَــردی●


یِکیـــو پــولـــــدار کَــردی●


یِکیـــو مَشهــــــور کَــردی ●


دَمِــت گَــــرم ➽


مــا رو ↜فَقَــــط↝ کَــــردے♚☞
جمعه 19 تیر 1394 - 19:41
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از 20-abzar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: mohmmid /
20-abzar آفلاین



ارسال‌ها : 1141
عضویت: 22 /8 /1393
محل زندگی: gorgan
سن: 23
شناسه یاهو: تلگرام @seyed_admin
تشکرها : 203
تشکر شده : 243
پاسخ : 8 RE عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
همین رو که دوست عزیزمون داد رو ببین:

کد:
@media screen and (max-width: 600px) {

.mataleb {

widh: 100%;

}

.footer {

display: none;




ببین ایدی فوتر اینه : .footer
حالا این فوتر توی ادامه مطلب / صفحه دوم صفحه هزارم هم هست
نیازی نیست برا همه کد نوشت
فقط یکی مینویسی که وقتی صفحه کوچیک شد فوتر کوچیک بشه حالا به جای فوتر دیو های پست رو میزاری
البته دیس پلی(نمایش داده شود ؟) رو نباید بزاری نو(no) یعنی میگه نمایش داده بشه؟ نه
نمیدونم خوب گفتم یا نه
اگه کسی هست که کمک کنه لطفا دوستمونو کمک کنه

امضای کاربر :
....بیست ابزار....



عاشقانه


. ⇢⇣⇠ اِی روزِگــــــار ⇢⇣⇠


یِکیـــو خوشگِــــل کَــردی●


یِکیـــو پــولـــــدار کَــردی●


یِکیـــو مَشهــــــور کَــردی ●


دَمِــت گَــــرم ➽


مــا رو ↜فَقَــــط↝ کَــــردے♚☞
جمعه 19 تیر 1394 - 19:45
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از 20-abzar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: mohmmid /
mohmmid آفلاین



ارسال‌ها : 9
عضویت: 14 /4 /1394
تشکرها : 5

پاسخ : 9 RE عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
فهمیدم و حلا اگه ریزولیشن رو بخوام تغییر بدم باید چی کار کنم ( یعنی دستور بدم برای 320px مبایل و بقیه باید چی کار کنم؟ اینجا دستور داده که وقتی با این ریزولیشن 600px باز شد عرض بشه 100%. و اگه بخوام برای بقیشون هم بسازم مثلا 720px شه باید فقط اون 600 رو تغییر بدم و باز اون دیو پست هارو بزارم؟ و یا باید کار دیگه ای کرد؟
و منظورتون در فوتر دیو پست هارو بزارم یعنی جلوی } دیگه؟ و یا به جای فوتر یعنی اونو کلن پاک کنم دیو هامو بزارم؟
و اونجا که گفتین دیسپلی نباید none باشه و گفتین نباید باشه باید اون رو هم پاک کنم و یا باز باید چیزی بنویسم جای none ؟
منظور شما از دیو های پست رو من نفهمیدم چیه. قالب دیو زیاد داره و هر کدوم مخصوص یه چیز. اگه میشه بیش تر توضیح بدید.
اگه منظورتون همه ی دیو های قالب هست که میشه بلوک ها منو ها عکس ها و نوشته ها و ... خیلی طول میکشه همشون رو توی فوتر گذاشت.
اگه میشه بیش تر روشن کنید با تشکر


جمعه 19 تیر 1394 - 20:24
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
mohmmid آفلاین



ارسال‌ها : 9
عضویت: 14 /4 /1394
تشکرها : 5

پاسخ : 10 RE عرض وبلاگ = عرض وسیله ای که فرد با اون به وبلاگم اومدهD :
فهمیدم و حلا اگه ریزولیشن رو بخوام تغییر بدم باید چی کار کنم ( یعنی
دستور بدم برای 320px مبایل و بقیه باید چی کار کنم؟ اینجا دستور داده که
وقتی با این ریزولیشن 600px باز شد عرض بشه 100%. و اگه بخوام برای بقیشون
هم بسازم مثلا 720px شه باید فقط اون 600 رو تغییر بدم و باز اون دیو پست
هارو بزارم؟ و یا باید کار دیگه ای کرد؟
و منظورتون در فوتر دیو پست هارو بزارم یعنی جلوی } دیگه؟ و یا به جای فوتر یعنی اونو کلن پاک کنم دیو هامو بزارم؟
و اونجا که گفتین دیسپلی نباید none باشه و گفتین نباید باشه باید اون رو هم پاک کنم و یا باز باید چیزی بنویسم جای none ؟
منظور شما از دیو های پست رو من نفهمیدم چیه. قالب دیو زیاد داره و هر کدوم مخصوص یه چیز. اگه میشه بیش تر توضیح بدید.
اگه منظورتون همه ی دیو های قالب هست که میشه بلوک ها منو ها عکس ها و نوشته ها و ... خیلی طول میکشه همشون رو توی فوتر گذاشت.
اگه میشه بیش تر روشن کنید با تشکر

جمعه 19 تیر 1394 - 22:42
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :