زمان جاری : سه شنبه 30 شهریور 1400 - 9:32 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم




تابلو اعلانات
elanat

ارسال پاسخ
تعداد بازدید 756
نویسنده پیام
mhadides آفلاین


ارسال‌ها : 98
عضویت: 22 /8 /1393
شناسه یاهو: mahdi_tarh
تشکرها : 252
تشکر شده : 18
خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
سلام چطوری میتونم قالب هایی که میسازم لینک طراح(کپی رایت) رو که بذارم نتونن پاک کنن.
یعنی وقتی پاک کنن قالب نالا نیاد و یه خطا بده!با جیکوئری(اگه بشه) یا جاوا اسکریپت؟
قبلا دیده بودم جالب بود برام!
مرسی

امضای کاربر :


پنجشنبه 05 شهریور 1394 - 17:30
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
20-abzar آفلاین



ارسال‌ها : 1141
عضویت: 22 /8 /1393
محل زندگی: gorgan
سن: 23
شناسه یاهو: تلگرام @seyed_admin
تشکرها : 203
تشکر شده : 243
پاسخ : 1 RE خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
ی کدی میتونی درس کنی(جاوا اسکریپت) توی بنر بزاری یا لینکت
بعد طرف ک بلد نیست نمیتونه پاک کنه
اکثرا قالب های قالب گراف اینجورین ولی کسی بلد باشه کدجاوا رو حذف کنه حذف میشه و میتونی بجاش تو جاوا اسکریپت مهم ترین استایل قالب رو توش بنویسی + بنر یا لینکت که وقتی حذف کنه استایل هم حذف میشه و مجبوره دوباره بزاره
و البته اگ جاوا بلد باشه ( کد نویس ) میتونه حذف کنه

امضای کاربر :
....بیست ابزار....



عاشقانه


. ⇢⇣⇠ اِی روزِگــــــار ⇢⇣⇠


یِکیـــو خوشگِــــل کَــردی●


یِکیـــو پــولـــــدار کَــردی●


یِکیـــو مَشهــــــور کَــردی ●


دَمِــت گَــــرم ➽


مــا رو ↜فَقَــــط↝ کَــــردے♚☞
جمعه 06 شهریور 1394 - 16:18
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
carbon آفلاین



ارسال‌ها : 35
عضویت: 10 /6 /1392
تشکرها : 81
تشکر شده : 9
پاسخ : 2 RE خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
سلام.
بنظرم میشه با جاوا اسکریپت یه کاری کنی که اگه مثلا لینکت تو فوتر نبوتصفحه رو پاک کنه یا...
تا حالا چنین کدی ننوشتم ولی فکر کنم با یه شرط کذاشتن با کمک جاوا اسکریپت بشه این کارو کرد

امضای کاربر :
جمعه 06 شهریور 1394 - 16:43
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
mhadides آفلاین



ارسال‌ها : 98
عضویت: 22 /8 /1393
شناسه یاهو: mahdi_tarh
تشکرها : 252
تشکر شده : 18
پاسخ : 3 RE خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
ممنون از دوستان بابت نظرات!
بله میدونم که میشه!گفتم اگه کدشو بلد باشید بگید!
بعد از کلی زحمت () آخر کدشو به دست آوردم!
مرسی

امضای کاربر :


جمعه 06 شهریور 1394 - 17:13
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
reza1994 آفلاین



ارسال‌ها : 108
عضویت: 26 /6 /1391
سن: 27
شناسه یاهو: alone8oy
تشکرها : 48
تشکر شده : 43
پاسخ : 4 RE خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
نقل قول از mhadides
ممنون از دوستان بابت نظرات!
بله میدونم که میشه!گفتم اگه کدشو بلد باشید بگید!
بعد از کلی زحمت () آخر کدشو به دست آوردم!
مرسی

میشه کدشو اینجا بذاری؟
ممنون

امضای کاربر :
جمعه 06 شهریور 1394 - 21:46
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
mhadides آفلاین



ارسال‌ها : 98
عضویت: 22 /8 /1393
شناسه یاهو: mahdi_tarh
تشکرها : 252
تشکر شده : 18
پاسخ : 5 RE خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
بله!اینم کدش!
خودم یه چن دیقه باهاش ور رفتم تا فهمیدم جریان از چه قراره!
کد:
<script>
function search(value,where)
{return new RegExp(value,'gim').test(where);}
function copyright()
{if(search('http://psdgraph.ir',document.body.innerHTML)==false){document.write('<center>');
document.write('به دلیل پاک کردن لینک طراح قالب اجرا نخواد شد');
document.write('<br>')
document.write('لطفا لینک طراح را پاک نکنید')
document.write('</center>')
}}
window.onload=copyright;
</script>


امضای کاربر :


جمعه 06 شهریور 1394 - 22:10
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
20-abzar آفلاین



ارسال‌ها : 1141
عضویت: 22 /8 /1393
محل زندگی: gorgan
سن: 23
شناسه یاهو: تلگرام @seyed_admin
تشکرها : 203
تشکر شده : 243
پاسخ : 6 RE خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
خب اینو دادی توضیح بده چی شده
الان ما اینو بزاریم تو قالب حله؟؟خخخخ

امضای کاربر :
....بیست ابزار....



عاشقانه


. ⇢⇣⇠ اِی روزِگــــــار ⇢⇣⇠


یِکیـــو خوشگِــــل کَــردی●


یِکیـــو پــولـــــدار کَــردی●


یِکیـــو مَشهــــــور کَــردی ●


دَمِــت گَــــرم ➽


مــا رو ↜فَقَــــط↝ کَــــردے♚☞
شنبه 07 شهریور 1394 - 11:29
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
mhadides آفلاین



ارسال‌ها : 98
عضویت: 22 /8 /1393
شناسه یاهو: mahdi_tarh
تشکرها : 252
تشکر شده : 18
پاسخ : 7 RE خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
به جای آدرس سایتم ،چیزی که میخوای اگه توی قالب نبود قالب اجرا نشه رو بذار!بعنی به جای http://psdgraph.ir
و متنی رو که میخوای وقتی اون چیزی که توی قالب نبود اجرا بشه رو بذار توی document.write یعنی داخل ''
من اینجا چنتا گذاشتم ولی همشو توی یکی هم بذاری اجزا میشه!
امیدوارم متوجه شده باشین!
من خودم یه مدتی توش گیر بودم تا فهمیدم قضیه از چه قراره !

امضای کاربر :


شنبه 07 شهریور 1394 - 12:44
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
20-abzar آفلاین



ارسال‌ها : 1141
عضویت: 22 /8 /1393
محل زندگی: gorgan
سن: 23
شناسه یاهو: تلگرام @seyed_admin
تشکرها : 203
تشکر شده : 243
پاسخ : 8 RE خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
عحب...
ی چیزایی فهمیدم ولی کامل نع

امضای کاربر :
....بیست ابزار....



عاشقانه


. ⇢⇣⇠ اِی روزِگــــــار ⇢⇣⇠


یِکیـــو خوشگِــــل کَــردی●


یِکیـــو پــولـــــدار کَــردی●


یِکیـــو مَشهــــــور کَــردی ●


دَمِــت گَــــرم ➽


مــا رو ↜فَقَــــط↝ کَــــردے♚☞
شنبه 07 شهریور 1394 - 13:50
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :