زمان جاری : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 - 12:32 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور ر فراموش کردم




تابلو اعلانات
elanat

تعداد بازدید 283
mhadides آفلاین



ارسال‌ها : 98
عضویت: 22 /8 /1393
شناسه یاهو: mahdi_tarh
تشکرها : 252
تشکر شده : 20
حالت من :
مرورگر من :
خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
سلام چطوری میتونم قالب هایی که میسازم لینک طراح(کپی رایت) رو که بذارم نتونن پاک کنن.
یعنی وقتی پاک کنن قالب نالا نیاد و یه خطا بده!با جیکوئری(اگه بشه) یا جاوا اسکریپت؟
قبلا دیده بودم جالب بود برام!
مرسی


پنجشنبه 05 شهریور 1394 - 17:30
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده:
20-abzar آفلاین



ارسال‌ها : 1139
عضویت: 22 /8 /1393
محل زندگی: gorgan
سن: 17
شناسه یاهو: music.1377
تشکرها : 202
تشکر شده : 240
حالت من :
مرورگر من :
گوشی: Huawei Ascend Y550
پاسخ 1 : خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
ی کدی میتونی درس کنی(جاوا اسکریپت) توی بنر بزاری یا لینکت
بعد طرف ک بلد نیست نمیتونه پاک کنه
اکثرا قالب های قالب گراف اینجورین ولی کسی بلد باشه کدجاوا رو حذف کنه حذف میشه و میتونی بجاش تو جاوا اسکریپت مهم ترین استایل قالب رو توش بنویسی + بنر یا لینکت که وقتی حذف کنه استایل هم حذف میشه و مجبوره دوباره بزاره
و البته اگ جاوا بلد باشه ( کد نویس ) میتونه حذف کنه
....بیست ابزار....



عاشقانه


. ⇢⇣⇠ اِی روزِگــــــار ⇢⇣⇠


یِکیـــو خوشگِــــل کَــردی●


یِکیـــو پــولـــــدار کَــردی●


یِکیـــو مَشهــــــور کَــردی ●


دَمِــت گَــــرم ➽


مــا رو ↜فَقَــــط↝ کَــــردے♚☞
جمعه 06 شهریور 1394 - 16:18
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
carbon آفلاین



ارسال‌ها : 35
عضویت: 10 /6 /1392
تشکرها : 81
تشکر شده : 9
حالت من :
مرورگر من :
پاسخ 2 : خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
سلام.
بنظرم میشه با جاوا اسکریپت یه کاری کنی که اگه مثلا لینکت تو فوتر نبوتصفحه رو پاک کنه یا...
تا حالا چنین کدی ننوشتم ولی فکر کنم با یه شرط کذاشتن با کمک جاوا اسکریپت بشه این کارو کرد
جمعه 06 شهریور 1394 - 16:43
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
mhadides آفلاین



ارسال‌ها : 98
عضویت: 22 /8 /1393
شناسه یاهو: mahdi_tarh
تشکرها : 252
تشکر شده : 20
حالت من :
مرورگر من :
پاسخ 3 : خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
ممنون از دوستان بابت نظرات!
بله میدونم که میشه!گفتم اگه کدشو بلد باشید بگید!
بعد از کلی زحمت () آخر کدشو به دست آوردم!
مرسی


جمعه 06 شهریور 1394 - 17:13
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
reza1994 آفلاین



ارسال‌ها : 108
عضویت: 26 /6 /1391
محل زندگی: Kashmar
سن: 20
شناسه یاهو: reza10111994
تشکرها : 48
تشکر شده : 43
حالت من :
پاسخ 4 : خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
نقل قول از mhadides
ممنون از دوستان بابت نظرات!
بله میدونم که میشه!گفتم اگه کدشو بلد باشید بگید!
بعد از کلی زحمت () آخر کدشو به دست آوردم!
مرسی

میشه کدشو اینجا بذاری؟
ممنون
جمعه 06 شهریور 1394 - 21:46
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
mhadides آفلاین



ارسال‌ها : 98
عضویت: 22 /8 /1393
شناسه یاهو: mahdi_tarh
تشکرها : 252
تشکر شده : 20
حالت من :
مرورگر من :
پاسخ 5 : خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
بله!اینم کدش!
خودم یه چن دیقه باهاش ور رفتم تا فهمیدم جریان از چه قراره!
کد:
<script>
function search(value,where)
{return new RegExp(value,'gim').test(where);}
function copyright()
{if(search('http://psdgraph.ir',document.body.innerHTML)==false){document.write('<center>');
document.write('به دلیل پاک کردن لینک طراح قالب اجرا نخواد شد');
document.write('<br>')
document.write('لطفا لینک طراح را پاک نکنید')
document.write('</center>')
}}
window.onload=copyright;
</script>



جمعه 06 شهریور 1394 - 22:10
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
20-abzar آفلاین



ارسال‌ها : 1139
عضویت: 22 /8 /1393
محل زندگی: gorgan
سن: 17
شناسه یاهو: music.1377
تشکرها : 202
تشکر شده : 240
حالت من :
مرورگر من :
گوشی: Huawei Ascend Y550
پاسخ 6 : خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
خب اینو دادی توضیح بده چی شده
الان ما اینو بزاریم تو قالب حله؟؟خخخخ
....بیست ابزار....



عاشقانه


. ⇢⇣⇠ اِی روزِگــــــار ⇢⇣⇠


یِکیـــو خوشگِــــل کَــردی●


یِکیـــو پــولـــــدار کَــردی●


یِکیـــو مَشهــــــور کَــردی ●


دَمِــت گَــــرم ➽


مــا رو ↜فَقَــــط↝ کَــــردے♚☞
شنبه 07 شهریور 1394 - 11:29
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
mhadides آفلاین



ارسال‌ها : 98
عضویت: 22 /8 /1393
شناسه یاهو: mahdi_tarh
تشکرها : 252
تشکر شده : 20
حالت من :
مرورگر من :
پاسخ 7 : خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
به جای آدرس سایتم ،چیزی که میخوای اگه توی قالب نبود قالب اجرا نشه رو بذار!بعنی به جای http://psdgraph.ir
و متنی رو که میخوای وقتی اون چیزی که توی قالب نبود اجرا بشه رو بذار توی document.write یعنی داخل ''
من اینجا چنتا گذاشتم ولی همشو توی یکی هم بذاری اجزا میشه!
امیدوارم متوجه شده باشین!
من خودم یه مدتی توش گیر بودم تا فهمیدم قضیه از چه قراره !


شنبه 07 شهریور 1394 - 12:44
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
20-abzar آفلاین



ارسال‌ها : 1139
عضویت: 22 /8 /1393
محل زندگی: gorgan
سن: 17
شناسه یاهو: music.1377
تشکرها : 202
تشکر شده : 240
حالت من :
مرورگر من :
گوشی: Huawei Ascend Y550
پاسخ 8 : خطا در صورت پاک کردن کپی رایت
عحب...
ی چیزایی فهمیدم ولی کامل نع
....بیست ابزار....



عاشقانه


. ⇢⇣⇠ اِی روزِگــــــار ⇢⇣⇠


یِکیـــو خوشگِــــل کَــردی●


یِکیـــو پــولـــــدار کَــردی●


یِکیـــو مَشهــــــور کَــردی ●


دَمِــت گَــــرم ➽


مــا رو ↜فَقَــــط↝ کَــــردے♚☞
شنبه 07 شهریور 1394 - 13:50
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



کپی برداری از مطالب این انجمن فقط با درج لینک منبع مجاز می باشد. | طراح قالب: Moisrex